Italia girl nyimpen dhuwit kanggo taun kanggo ketemu lan omah-omah lan Indonesia girl dheweke ketemu online-BUZZ DONYA

Aku pracaya sing katresnan bener isih ana

Dina iki, kita ora bisa manggon tanpa ing Internet, karo smartphone kita lan fokus surfing ing jaringan sosialSupaya iku ora ngageti sing Free online wis dadi liyane lan liyane populer. Akeh pasangan sing ketemu liwat Internet nalika padha ana ing sesambetan yen ora, padha ora bakal wis ketemu ing gesang nyata. Lan iki kasunyatan iki sepisan maneh mbuktekaken dening Ilaria, siji-taun-lawas italia wadon sing ketemu Zuleika, siji-taun-lawas Indonesia wong sing manggen ing Lotta Regency, Jawa Tengah, online. Saperangan disampekno liwat Facebook, lan rauh hubungan sing nguripake menyang katresnan.

Wakil pangareping polisi Maceration saka Primo Carat

Sawise sing, loro padha mutusaké kanggo njaluk nikah, sanajan ing gesang nyata wus tau ketemu.

Ilaria uga dikonfirmasi sing sadurunge teka menyang Italia, dheweke takon kanggo dheweke tuwane berkah kanggo nemokake katresnan ing gesang dheweke.

Ing April, Ilaria pungkasanipun ngrambah ing urutan omah ing desa saka Zuleika, Kahneman district, Lottan Kabupaten. Carane apik dheweke.

Dheweke rawuh nyebabake nglakoake ing desa, minangka lagi ora digunakake kanggo nampa manca, lan Zuleika kang tanggi cepet alerted polisi kanggo Ilaria ngarsane.

Tim papat perwira polisi iki dikirim menyang Duiker house kanggo neliti Ilaria kang rawuh. Abad Zindart ngandika:"Kita diwawancarai wong kanggo mangerteni apa kang niat kanggo teka menyang Indonesia.Kanggo rong taun, aku disimpen munggah dhuwit sing aku wis bisa ing restoran ing Italia kanggo njaluk menyang Indonesia."Maca uga: prancis putri Cina ngandika dheweke ora perlu mobil utawa apartemen. Natal iku mung watara sudhut, kang tegese iku enggal kang eve. Nanging karo kabeh preian Natal. Ing ngono sampeyan ora ngerti: Chiang Rai dumunung ing sisih Lor saka Thailand lan dibandhingake dhik sawijining kutha Chiang Mai.




bocah-bocah wadon online kanggo ketemu sampeyan video fun telpon video chatting saka taun watch video chats Free video karo bocah-bocah wadon video chats pasangan persahabatan online iklan saka wanita kepingin kanggo ketemu sampeyan chatting roulette karo bocah-bocah wadon gratis video chatting tanpa tondo asto munggah lan video bocah-bocah wadon