Sandi ngimpi kanggo ketemu karo Sweden

Hello, dear lan dear wanita saka klub

Aku mutusaké kanggo nguripake kanggo Sampeyan kanggo bantuanKasunyatan sing aku pancene arep ketemu wong saka Swedia. Mbok aku idealizing Swedes, nanging aku tresna bangsa iki. Karo kapentingan ngrungokake swedia radio kanggo basa swedia. Aku nyoba kanggo njaluk kenalan karo Swedes, sijine profil ing situs Gendakan, nanging kanggo macem-macem alasan aku wis ora wis bisa kanggo ketemu wong apik. Aku mutusaké kanggo nulis kanggo wanita kang klub lan takon Sampeyan, dear ladies (utamané wong-wong sing saiki manggon ing Swedia).

Mungkin aku kang khayal, aku nyuwun pangapunten

Adhine-seduluré sing manggen ing Prancis kanggo akèh taun, seneng nikah karo Frenchman saka kulawarga apik. Mesti wae, dhik ngandhani kula bab Prancis lan bab prancis, nanging aku karo kabeh bab amarga kanggo prancis, kaya Swedes.

Imbal karo kula ing ahli ilmu jiwa ngandika sing aku kepincut kanggo wong Nordic lan melancholic karakter, rawan kanggo filosofis bayangan, iki sing kuwalitas kamungkinan kanggo wong sing manggen ing Skandinavia.

Aku ngimpi kanggo njaluk kenalan karo Sweden ing umur - taun, kang, bebarengan karo lelungan lan supaya ing. senengane kanggo nggambarake, kanggo maca, kanggo mikir bab makna saka urip.

Aku bakal ngarep-arep marang gusti Allah lan bantuan, dear wanita.

Email kula, aku ora bisa ngenteni.




Omegle download chatting roulette Free for free. Free kanggo wong diwasa tanpa registrasi kanggo free dating site gratis free video chatting Free tanpa registrasi Free video chatting online tanpa registrasi free watch video chats fun tanpa telpon