Sing ketemu italia wadon

Lan supaya kula pitutur marang kowe, sawetara taun

Italia wanita sing ayu, alam bébas, wengis lan kaya ora ana wong wadon liyane ing planet BumiAku ngerti iki saka pengalaman, aku urip ana kanggo sawetara taun lan iki saya karo wanita ing Italia. Iku macem, macem, lan seneng-seneng. Nanging dina iki aku seneng kanggo miwiti kanthi ngomong ing italia karo wanita jomblo lan minangka tanggal. Padha sing, mesthi, luar biasa ibu. Lan, utamané ing Italia, wanita seneng ibu. Carane akeh tuwane kesel aku ndeleng ing kita dolanan? Kesel ora mung saka saben dinten gesang tumindake, nanging uga ing kanak-kanak. Nanging iki beda-beda. Anak permanen liburan, kang tresna kabeh sederek.

Aku arep kanggo nulis buku, utawa rong dina

Padha banget modern. Utamané ing sisih Lor. Utamané ing Milan. Padha duwe fashion dhewe kritéria, lan saben jinis saka sandhangan kudu duwe account tartamtu lan werna. Padha ora kaya akeh banget cahya mbandingake. Kanggo saben italia, kulawarga kabeh. Kondisi kang wis dadi wiwit wektu immemorial, lan saiki iku ekonomi liyane duwe bathi kanggo bisa karo kulawarga. akeh taun kepungkur, rata-rata nomer saka anak ing italia kulawarga. Saiki sing wis nyedhak Eropah standar. Nanging aku isih tresna wong-wong mau lan aku passionately kasengsem ing wong-wong mau.

Iku ingkang boten pareng kanggo padu karo wong ing umum.

Kanggo wanita, iki isih dianggep ala andhap asor. Lan kabeh gelut wis rampung ing ngarep.

Lan kabeh pemandangan emosi sing bisa ndeleng ing werna sing mung game (aku lair kanggo dadi sawijining aktris).

Saiki sing aku Amérika aku, ana sawetara sing beda antarane wanita ing Amerika Serikat lan wanita ing Italia, lan kene mung sawetara saka wong-wong mau.

Nalika dheweke nemu dheweke seluler nomer karo wong wadon Amérika, iku luwih gampang kanggo dheweke kanggo njaluk nomer dheweke yen dheweke mikiraken dheweke Gendakan sampeyan.

Iku akeh harder nalika sampeyan ketemu wanita ing Italia, sampeyan kudu bisa kanggo wong-wong mau. Free: ana kasempatan sing Amérika girl bakal takon sampeyan metu nang endi wae.

Ana italia cah wadon.

Sampeyan kudu njupuk inisiatif. Mburu: Amérika cah wadon wis dadi akeh luwih gampang, dheweke wis ora sabar. Nanging italia bocah-bocah wadon arep kanggo ndeleng carane adoh sing bisa pindhah sawise wong-wong mau. Income: Amérika girl kebayar kanggo dhéwé luwih asring. Italia girl isih ilang, ing paling kanggo nalika (kaping pirang-pirang kiss page). Mentel: iku akeh luwih gampang kanggo ateges dewekne isih sungkan karo Amérika cah wadon. Iki bocah-bocah wadon sing luwih sakcara langsung saka bisa, yen kita arep kanggo mbandhingaké wong-wong mau kanggo italia bocah-bocah wadon. Padha kudu dadi apik banget ing mentel kanggo njaluk italia cah wadon kasengsem. Apa ora italia kaendahan apa? Pasuryan dheweke kudu asalipun, oval ing wangun, karo cheekbones penting. Lengkap lambé, coklat mata, lan sudhut, uga-groomed ireng brows. Iku bener kanggo takon bab irung, amarga search kanggo ngresiki irung ing Italia masalah. Iki ayu oval bakal dipigura dening pundhak panjang peteng curls sing ngapusi ngeculke utawa didhelikake ing sembrono cukuran. Italians appreciate naturalness lan gamblang saka gambar. Minangka kanggo dandanan, yen italia wadon nemtokaken kanggo nggunakake dandanan, ing bab kawitan aku bakal nindakake iku fokus ing mata. Ing bab iki, southern wanita sing utamané bejo: sing ciri sing iso di sawang punika nglukis ireng lashes. Biasane lagi isih rada colored karo tinta. Awak wangun saka italia bocah-bocah wadon bisa diterangake ing tembung siji: nengsemake. Apa-apa wis diganti wiwit dina Kuna Roma - ora ing Semenanjung, kaya wong lancip. Rakulino kanggo siluet saka patung kuna lan tokoh-tokoh saka abad kaping telulas, mripat perlu soko liyane olahan saka awak kesurupan dening diet.

Italia wanita nilai titiraras pelog nem akeh banget, supaya manéka kudu cocok: pocapan dodo, pinggul lan hips, tanpa tambahan kisut.

Iku utamané ngormati kanggo ngelingi perang ing Dodo saka Sophia Loren lan Gina Lollobrigida. Mbok menawa bab sing paling penting iku dadi asli. Kang dhewe iku mung bebener. Ing Italia, wanita sing dadi elegan lan wong-wong sing duwe bakat kanggo fashion lan ngerti carane kanggo ngatur piyambak. Liyane bab punika penting sing padha ora pirembagan bab politik. Aku biasane sengit iku.

Italia wanita, kaya wong-wong sing ngerti apa kanggo pirembagan bab lan apa sing tepat keamanan, duwe panemu dhewe bab kabeh.

Dadi jenis kanggo dhewe ibune lan kanggo dhewe ibune, amarga Italians nilai makna saka tembung"ibu"banget highly. Keaslian, dateng, gaya, bayangan - iki punika bab sing paling penting sing mbédakaké italia wanita, preduli saka apa lagi wong, manca utawa ora. Cara paling apik kanggo entuk iki dadi commoner ing perusahaan saka kanca-kanca utawa mbok menawa sederek. Dadi dhewe ing perusahaan lan nuduhake katresnan lan bab kanggo wong umum kanca-kanca sing tenan penting. Aja wedi kanggo pendekatan wong ing bar utawa malah ing werna, aku cukup mbukak kanggo kuwi kenalan lan biasane sampeyan ora bakal nemokake iku angel kanggo komunikasi karo atraktif lan menarik disik. Lan yen real Free metu saka pitakonan, banjur sampeyan kudu ngerti sing ana sawetara camping Free sing dirancang khusus kanggo golek partners karo italia wanita. Cara paling apik kanggo tanggal siji saka italia singles kanggo ketemu kanca-kanca sing. Cara paling apik kanggo ketemu italia wadon sing kaya kanggo ketemu kanca-kanca apik. Njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon kang paling cedhak karo kanca-kanca lan mboko sithik gain dateng. Iki langkah pisanan kanggo kanca-kanca kang jantung. Yen sampeyan duwe dhukungan saka kanca-kanca, nyoba kanggo takon wong-wong mau kanggo ketemu. Yen sampeyan ana begja, iku ora bakal winates kanggo siji patemon. Nambani dheweke kanggo ngombe, nanging ora lali kanggo mbayar kanggo iku. Nanging yen sampeyan ora bisa ndeleng ing paling apik kaping sapunika saka titik financial tampilan, apa iku mergo. Yen hubungan karo cah ayu italia wadon wis ngembangaken banget kanthi cepet, bakal disiapake kanggo kuat tanggal karo wong tuwané. Paling italia lanang sing ora utamané kasengsem ing gadhah nedha bengi karo wong tuwane. Aku manawa ing paling kasus, kulawarga nedha bengi iku ora minangka mbebayani minangka Italians nyana. Paling kamungkinan, bakal ana sawetara koktail nunggu sampeyan ing garis karo kanca-mangsa rama-ing-hukum. Ora ngormati kulawarga ing kahanan apa wae. Ing kasus iki, iku ora kudu banget serius, digunakake iku bisa dadi boring. Gunakake pangertèn saka banyolan. Yen sampeyan gawe marem Italians ing Italia, nimbang beda antarane wilayah. Meh saben wilayah Italia nduweni aturan dhewe lan kapercayan. Ing Umum, kita bisa ngomong sing Lor partners sing luwih ngati-ati saka kidul gedhe-gedhe. Raos wong-wong iki sing beda - mantan seneng laut ne abang lan putih lan cahya, nalika southerners seneng meat lan spaghetti karo sauce. Senajan ana luwih ingkang priya tinimbang wanita ing Italia, ana isih apik saperangan saka siji italia wanita, kang ana mung nunggu sampeyan. Ana kulawarga kultus ing Italia. Iki kudu kanggo Italians sing pindhah ing vacation karo kulawarga wutuh utawa ketemu kanca-kanca. Pisanan pernikahan sing normal, lan karo kabeh yoiku lan passion saka wong italia, kulawarga tansah rawuh page. Saperangan sing argue lan uncalan piring ing saben liyane saben dina, nanging padha ora bisa manggon tanpa saben liyane, iku ora mboten umum, padha manggon lan banjur divorce lan banjur nenikahan malih (conto klasik film Matrimonio all italiana dibintangi Sophia Loren lan Marcello Mastroianni). Wong wadon siji ing Italia ora ngganggu, njaluk duka, utawa ngguyu. Sepisanan, dheweke sederek, akeh sedulur, lan sadulur, bakal tansah ndhukung dheweke, lan sareh, wong-wong ora bakal pucuk dheweke kanggo salib, malah yen dheweke wis anak. Lan elinga yen kabeh sesambetan sing loro-cara werna. Mulane, nyoba ora kanggo ilang ora mung tembung, nanging uga non-komunikasi langsung, makna, sadurunge nyeret lan raos. Cepet nanggapi kanggo dikenali sinyal.




Free video mobile Free kanggo ketemu wong bocah-bocah wadon Gendakan Omegle video video chatting karo bocah-bocah wadon taun free mlebu camping Free watch video chatting iklan njajahi looking for wong kanggo sesambetan serius